lördag 5 mars 2011

Vilken bra start på helgen!

Nu är vi framme vid veckans höjdpunkt, helgen alltså. Igår kväll hängde jag med Karin till Kronobergsbadet för att riva av några längder i poolen. Det blev ett lugnt pass med fokus på att sträcka ut och vrida överkroppen, som hjälpmedel använde jag en dolme för att benen skulle hållas passiva. Det gick väl ganska okej tycker jag, ibland bra och ibland mindre bra. Avslutningsvis övade vi voltvändningar tills bihålorna var fyllda av klorerat vatten.

Morgonen har också börjat bra, vaknade rejält utvilad efter att ha somnat tidigt. Eller tidigt och tidigt, somnade faktiskt under Skavlan så det var väl egentligen rejält tidigt. Morgonens höjdpunkt hittills, förutom kaffet, har varit väderleksrapporten på Nyhetsmorgon på TV4. Kan man bli annat än glad när man hör Tone Beckestad önska "En riktig riktig god morgon" och följer upp med en strålande rapport? Det kan inte jag i alla fall.

Vad händer annars idag då? Jo, vi ska riva av den blå tunnelbanelinjen och ni hänger väl med? Om inte så uppskattas hejarop och bilhonkar om man ser oss.

Ha nu en fantastisk lördag ute i det fina vädret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar