fredag 30 augusti 2013

The Persuaders - Redo för Ö till Ö

 

The Persuaders
Det börjar verkligen närma sig nu, om mindre än 72 timmar är vi igång. Då ska vi ha avverkat de första löp- och simsträckorna, förhoppningsvis är vi inne på första längre löpningen som går på Runmarö / Storön. Ni kan följa våra eskapader här . Vi är lag 39.

Mina saker och Mattias hand.
I onsdags slipade vi på de sista detaljerna hemma hos Mattias nere på Värmdö. Vi packade våra midjebälten, vi testade vattenflaskor, vi kollade längd på linan mellan oss etc. Vi fick till och med lite glada tillrop från en okänd man på en brygga, han tyckte att det såg häftigt ut när vi simmade fram och tillbaka i viken. Det är inte utan att man kan förstå honom, det är väl inte det vanligaste inslaget där. Allt var inte på plats, men de sista grejerna är nu fixade såsom första förband, silvertejp, kompass och lite andra smågrejer.

Mattias och Gaston skalar potatis medans Caroline fixar kycklingen. Swimrundräkten går att använda i många situationer.

Dagen till ära var det dessutom Mattias och Carolines bröllopsdag, så finmiddag skulle också fixas. Mitt strå till stacken blev efterrätten, såklart. Efter strålande samarbete med dotter Alva, som förövrigt hade dopdag, blev resultatet en kladdkaka.

Kladdkaka a´la Alva och Thomas.
I vanlig ordning blev det en mycket trevlig kväll, med en hel del träningssnack och massor av skratt. Det är ju så det brukar bli hemma hos Weinesons.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar