måndag 13 september 2010

Benrapport

Håll i hatten! Här kommer dagens andra inlägg. Inte illa va?

Efter urladdningar som halvmaror och dyligt så är det fullt normalt att ha stela ben. Jag minns att efter både mitt första Lidingölopp och min första mara så var jag tvungen att backa nerför trappor. Men efter lördagens halvmara så var jag inte ett dugg stel och igår och idag har det varit hur lugnt som helst. Det tackar jag för eftersom det endast är knappa två veckor kvar till Lidingöloppet och på lördag så kommer jag att springa Kistaloppet.

Hur känner ni er, stela eller fräscha?

3 kommentarer:

  1. HERRRREGUD HÅLL I HATTEN, 2 inlägg på en dag??! Har du gått och fått kicken eller??

    och On topic också, ja, rätt stel. Men fortfarande med ett leende :)

    SvaraRadera
  2. Det verkar som våra "pikar" i lördags hade en viss effekt ändå ;-) Två inlägg på en dag, kanske dags att bli en "följare" :-)

    Själv är jag stel som en pinne och backar nerför trapporna. Men det är klart, jag spelar ju inte riktigt i samma division som er men får ända hänga med på efterfesterna. Det räcker för mig :-)

    SvaraRadera
  3. Ja ni tjejer, jag vet inte var det kommer ifrån. Jag har inte fått sparken, än. Tro vad jag skulle göra om jag fick det? :-) Okej, pikarna satt ju som knivar i ryggen så det spelar nog in. Speciellt när somliga säger sig glömt bort min blogg, då är det illa. Men så är det väl, om du inte syns så finns du inte.

    Miranda, berätta, var kommer leendet ifrån?

    Susanne, utan dig hade det inte blivit någon efterfest. Somliga av oss behöver bara en spark i baken :-)

    SvaraRadera