tisdag 25 juni 2013

Sub40, no more



Under en kort period av mitt liv så kretsade väldigt mycket runt sub40, det gör det inte längre. Sub40 är en nära nog magisk gräns för oss motionslöpare, och då pratar vi tider på 10km. Efter lite målmedveten träning så gjorde jag Hässelbyloppet på 38:40 i oktober 2011.

Sedan en dryg timme tillbaka är jag inte sub40 längre. Och då snackar vi år alltså. Det är egentligen inget jag funderar, eller funderat, på. Ålder är bara en siffra och jag känner mig långt yngre än fyrtio, hur nu det känns.



Anyway, jag har haft en grym dag idag. Jag startade upp med sköna backintervaller med mina kollegor Linnea och Anna innan jobbet. Sedan höll jag, nästan, min födelsedag hemlig hela dagen. Men bara nästan. Det kröp visst fram ändå tillslut. Fan va förvånad jag blev när min chef ville "snacka lite i köket". Vad hade jag nu gjort? Jag kände mig som lilla Thomas 10år som hittat på något hyss. Glatt förvånad blev jag dock när jag såg princesstårtan som stod och väntade på mig.

Glatt förvånad blev jag också att min bror, som råkar fylla år på samma dag som jag, bjöd in till grillning med tillhörande attiraljer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar