lördag 31 december 2011

Gott slut!


Vilken härlig avslutning på träningsåret 2011 det blev. Festfixare Lina hade styrt upp en nyårsjogg som lockade ett trettiotal via blogg och Jogg.se. Fantastiskt roligt,trevligt och soligt. Och fantastiskt bra initiativ av Lina. Gilla!

Vi möttes upp vid boulebanan vid Rålambshovsparken, ja somliga av oss hade mötts upp redan på T-banan. Klockan tio gav vi oss av utefter Stockholm Marathon-banans andra varv.



Det märktes på något sätt att det var årets sista pass då det snattrades på mer än vanligt på denna typ av långpass. Samtalsämnena var såklart många men mest pratades det, åtminstone i min närhet, triathlon, lopp som skulle springas och resultat som skulle levereras under 2012, en del New York City Marathon främst med Magnus som skall springa loppet 2013.




Just det, vi snackade ju såklart en hel del om diverse utmaningar under januari, Alex och Miranda har ju bestämt att köra en Ironman vs Duracell igen. Jag själv har ju också en utmaning som heter duga. Diskussioner kring regler, upplägg och mycket mycket annat kom upp. Intressant kommer det hur som helst bli.

Nu blir det någon timmes återhämtning innan kvällens festligheter i goda vänners lag.

Gott slut, kort och gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar