lördag 12 juni 2010

Tyck om! Part II

Dagens lunch blev smarrigt stekta kasslerskivor med broccoli- och spenatlåda. Det skulle varit en ren broccolilåda, men det var saldodiff i frysen. Eller rättare sagt, jag hade inte kollat läget innan ;)




5 kommentarer:

  1. Se där ja, då väntar vi bara på receptet på broccoli-spenatlådan :-)

    SvaraRadera
  2. Naturligtvis, här kommer den:

    Broccoli och spenat i lagom dos i smord form. (Tips! Jag brukar lägga en klick smör i formen och ställer in den i ugnen tills det börjar smälta, så slipper man kladdet) Sedan river man så mycket ost som man orkar, eller som får plats, eller som man tycker verkar lagom. Sen vispar man ihop 4-5 ägg med 3dl grädde och saltar och pepprar efter behag. Äggrädden häller man i formen som ställs i ugnen, som nu bör vara ca 200 grader varm, tills lådan "stannat".

    Hur låter det?

    SvaraRadera
  3. När var det nu igen du skulle bjuda hem oss på middag?
    Jag har glömt datumet ;-)

    kram

    SvaraRadera
  4. Ja du, det kanske blir ett av alla galna upptåg som kommer fram vid "Spåning i Stockholm" ;-)

    SvaraRadera
  5. Det där ser jättegott ut! :)

    SvaraRadera