söndag 22 juli 2012

Sommartåget - Tip top




Ligger i sängen och tänker tillbaka på helgen som gått. För tredje året i rad har vi sprungit mellan Jönköping och Visingsö via Gränna och för tredje året i rad har det varit en helt fantastisk upplevelse. Totalt är det femte gången och vi blir bara fler och fler för varje gång, åtta stycken första gången och nu hela 63. Och med det gemensamma att vi gillar att springa och att springa i grupp, att alla dessutom är öppensinniga och supertrevliga försämrar ju inte förutsättningarna.





Strax efter kl 10, efter arrangörsgenomgången, gav vi oss av från Jönköpings C, var annars, och sprang sedan genom gågatan för att pressen skulle få sitt. Ryktet säger att det blir en förstasida på Jönköpings-Posten imorgon.




Sedan snirklade vi oss vidare norrut mot Gränna. Temat var såklart sommar och det hade folk verkligen tagit fasta på, hawaiiskjortor, badskjorts, badkjol, badmadrass och mycket annat syntes till. Höjden av kreativitet måste ändå varit Henrics ko-One-Piece, eller Kristers sommarrebus.
















Allt är ju inte bara löpning här i livet, så när dagen gick över i kväll och natt så gick vi över till mat och partaj. Varför inte dansa några timmar som återhämtning liksom?

Tack alla underbara människor som deltog i detta tåg på ett eller annat sätt, tänk vad mycket fattigare livet vore utan er. Hoppas att vi ses på liknande eller andra tillställningar framöver.

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar: